Hjälp till med vårskrik

Hallojsan(ノ^∇^)
Jag behöver eran hjälp! Vill just du att Kerbera och The Neverdies ska komma till Stockholms län och spela?. Då tycker jag att ni borde gå in på VÅRSKRIK.se och hjälpa till att rösta hit Kerbera och The Neverdies för en eventuell spelning.
 
Du fyller i län,ort,önskat spelställe ( om du inte vet ett spelställe så kan ni hoppa över den punkten), ålder och din email. OM du röstar så är det viktigt att du skriver (ME) efter din ålder. Du kan även önska dem till ett annat län men kom ihåg att skriva (ME) efter din ålder. Jag har fått äran att arbeta i STREET TEAMET för Västernorrland och hjälpa frontfigurerna SEIKE (Kerbera) och Kenny Silver (The Neverdies) med att promota den kommande turnen därav behöver du skriva dit (ME) så de ser att jag är aktiv, det är superviktigt!
 
KOM IHÅG ATT DU FÅR BARA RÖSTA ENDAST 1 GÅNG!
 
 Detta är en kerbera  med -Inglorious 
Detta är the Neverdies med- STHLM
 
Hoppas ni har lust att hjälpa till 
Chiikoakii
 

Tips på julfilmer

Halloj 
nu ska jag ge er tips på bra julfilmer som jag tycker e bra och som jag druckar titta på julen,
kommer ge er 5 bra filmer
1.
2.
3.
4.
 
5.
 
 
God jul 
Chiikoakii
 
 
 

Jul klapps shopping med Annie

Hej 
var med annie i stan igår och jag var även inne på den nya starbucks som har öppnat på t-centralen de e så jävla gott så jag dör, men jallfall vi var i stan på jackt efter julklappar till våra nära och hiddade några saker till min mamma och syrra men tyvär så kan jag inte säga vad de är för att jag vet ej om min syrra eller mamma läser:PVi var bland annat inne på monki indiska vera moda,h&m,gina tricooch massor med andra affärer åt även middag med henne de var mysigt i morogn så ska jag berätta hur de var i dag när jag var på frida redationen och visa vad jag ficm i min goodie bag och lite annat ;D funderar även på att ha en give away på en singerad yohio affisch vad tycker ni ?
 
 
gi
 
ha de bra 
chiikoakii
 
RSS 2.0